• Valaau Lagolago 0086-13331381283

Haosi Furniture-Aesthetic of contemporary consumers

O meaafale a Haosi e mafai ona ta'ua o se sao ta'ita'i lelei i le pisinisi meaafale i lenei tausaga. O le tele o kamupani ua amata ona teu faafaigaluega i le gaosiga o meaafale haosi. O meaafale a Haosi ua fa'aalia soo i potu fa'aaliga tuusao ma nofoaga autu o poto masani. I luga o faʻasalalauga lautele, o loʻo i ai talanoaga e le gata e uiga i meaafale haosi, pei o laulau ma isi.

O le mea moni, sa i ai talanoaga e uiga i meaafale haosi i le maketi i nai tausaga ua mavae. Pe a fa'atusatusa i fa'atauga fa'aleaganu'u, o meaafale haosi e iai le lelei o le maualuga o le vevela, fa'ato'aga tipi, malosi fa'asaga i totonu, le susu, mama faigofie, ma le mautu maualuga. O se mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga, talafeagai mo umukuka, laulau 'ai, faletaele ma isi siosiomaga. E o'o lava i tagata e mafai ona fai sa'o le BBQ

I le faaopoopo atu i le aoga aoga, o meaafale haosi e iai foi le matagofie tulaga ese i foliga vaaia.

Muamua lava, o meaafale haosi e fetaui lelei ma le fale lauiloa o loʻo iai nei. Sitaili taugofie mama, Italia minimalist sitaili ma Nordic faiga faaonaponei e le mafai ona tuueseeseina uma mai le teuteuga.

I tulaga fa'apitoa, o meaafale haosi e mafai ona fa'amama manifinifi nai lo mea fa'anatura, lea e fetaui ma le fa'alelei la'ititi o tagata fa'atau meaafale i aso nei.

O meaafale haosi e mafai ona tuʻufaʻatasia ma laupapa malo poʻo uʻamea e oʻo atu ai i se tulaga maualuga ma taugata, faʻamalieina manaʻoga e tele.

E le gata i lea, o meaafale haosi o le a le i ai le faʻafitauli o le le tutusa ma le le atoatoa o meafaitino. E mafai ona fa'ata'ita'i mea e sili ona lelei, fa'auma eseese e mafai ona faia e tusa ai ma mana'oga. O le mea lea, e mafai foi ona faʻaogaina meaafale haosi i totonu o le potu malolo, potu 'ai ma isi.

news
news

Taimi meli: Nov-12-2021